آنتی ویروسها یک ورژن طراحیشده از برنامههای امنیتی هستند که برای شناسایی، جلوگیری، حذف ویروسها و برنامههای مخرب در دستگاههای کامپیوتری، شبکهها و سیستمهای اطلاعاتی طراحی و تولید میشوند. مهمترین نکته در خرید نرم افزار آنتی ویروس، توانمندی آن در شناسایی و حذف ویروسها از رایانه و سیستمعاملهای مورداستفاده کاربران است. با این وجود آنتی ویروسها میتوانند امنیت سیستمعاملها را در برابر سایر نرمافزارهای مخرب نظیر تروجان ها، کرمها، روت کیتها، نرمافزارهای جاسوسی، برنامههای تبلیغاتی مخرب و … تضمین نمایند.
آنتی ویروسها عموماً بهصورت پیشفرض رایانهها، سرورها، دستگاههای تلفن همراه و … را اسکن و دسترسی برنامهها و نرمافزارهای مخرب را به این دستگاهها محدود میسازند. بسیاری از آنتی ویروس ها با تکیهبر قابلیت شناسایی تهدید سریع، خطرات احتمالی را بهسرعت شناسایی و مانع از دسترسی آنها به سیستمعامل دستگاههای موردنظر میشوند.
برخی از آنتی ویروسها این روند را بهصورت خودکار انجام میدهند، درحالیکه برخی دیگر به کاربران از وجود تهدید خبر داده و از آنها میخواهند که درباره فایل مخرب تصمیم بگیرند و درنهایت آن را از سیستمعامل موردنظر حذف کنند.
آنتی ویروسها در انواع مختلفی طراحی و تولیدشدهاند. برخی از آنها مانند اسکنرها یک آنتی ویروس مستقل بهحساب میآیند و برخی نرمافزارهای امنیتی هستند که همراه با فایروالها و خاصیت کنترل حریم شخصی ، امنیت آنتی ویروسها را ارائه میدهند.
کمپانیهای بسیاری در سراسر دنیا نرمافزارهای امنیتی پیشرفتهای را طراحی و به بازار عرضه مینمایند و از این طریق حفاظت از سیستمعاملهای مورداستفاده کاربران را به ارمغان میآورند. برخی از این کمپانیها نسخههای امنیتی خود را بدون پرداخت هزینه و بهصورت رایگان در اختیار کاربران قرار میدهند. این نسخههای رایگان بهطورکلی ویژگیهای امنیتی همه جانبه ای را در برمیگیرند، اما ویژگیهای پیشرفتهتر عموماً در نسخههای پولی و یا همان نسخههای Pro قابلدسترسی هستند.
نسخههای مختلف و متنوعی از آنتی ویروسها در جهت حفاظت از سیستمعامل ویندوز باقیمتهای متفاوتی به بازار عرضهشده است. نسخههای رایگان آنتی ویروس در ویندوز عموماً مانع از دسترسی به لینک وبسایتهای مخرب و یا فایلها و پیوست های مخرب در ایمیلها نخواهد شد. از سال 2004 کمپانی مایکروسافت نوعی نرمافزار ضدویروس رایگان را بهعنوان بخشی از سیستمعامل ویندوز خود تحت عنوان Windows Defender به بازار عرضه کرد که با جود تمام ویژگیهای امنیتی، این نرمافزار عمدتاً محدود به تشخیص و شناسایی نرمافزارهای مخرب قبل از سال 2006 بود.
برای اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.
متخصصان ما در پرولاین همواره آماده پاسخگویی به سؤالات فنی کاربران در حوزه امنیت فناوری اطلاعات میباشند. شما همواره میتوانید با مراجعه به این لینک اقدام به خرید نرم افزار آنتی ویروس اورجینال نمایید و از مزیتهای امنیتی آنها بهرهمند شوید.
نسخه جدید ESET با ویندوز 7 خداحافظی کرد
با نکات مهم قبل از خرید نرم افزار آنتی ویروس آشنا شوید
آیا ویندوز دیفندر برای محافظت از سیستم عامل ویندوز کافی است؟
باج افزار snatch با ریبوت سیستم در حالت safemode امنیت سیستم شما را به خطر می اندازد
توقف پشتیبانی شرکت مایکروسافت از سیستمهای عامل ویندوز 7 و ویندوز سرور 2008 طی یک ماه آینده
باجگیر افزار Kvag چیست؟ آیا امکان بازیابی فایلهای رمز شده وجود دارد؟
آنتی ,ویروسها ,مخرب ,کاربران ,سیستمعامل ,شناسایی ,آنتی ویروسها ,سیستمعامل ویندوز ,افزار آنتی ,طراحی و ,از سیستمعامل ,سیستمعاملهای مورداستفاده کاربران
درباره این سایت